hit counter mix spec
Welkom.wie zijn wij?.Werking van Chelaten.product info.Contact.
SUPER®SPOOR MAXI Mix-Spec
                                               Maxi Mix-Spec. is een mini-granulaat
                                               Maxi Mix-Spec. bevat spoorelementen in chelaatvorm, stabiel                                                     binnen pH 4 - 8
                                               Maxi Mix-Spec. is ISO 9001 geproduceerd
                                               Maxi Mix-Spec. Sporen mix in Chelaatvorm (EDDHA/EDTA)

Borium (B) 0,88%
Borium helpt bij het opbouwen van cellen, en zorgt voor het transport van de in het blad gevormde assimilaten

Koper (Cu) 1,70% (EDTA)
Koper speelt een rol bij verschillende stofwisselingsprocessen en bij de vorming van eiwitten.

IJzer (Fe) 3,35% (EDDHA)
IJzer is een essentieel spoorelement, deze is mede verantwoordelijk voor de aanmaak van het bladgroen (chlorofyl.) Is tevens een moleculaire bouwsteen van de enzymen die een rol spelen bij verscheidende omzettingsprocessen (oxidatie en reductiereacties)

Mangaan (Mn) 1,70% (EDTA)
Mangaan is een spoorelement die als katalysator nodig is voor celmembranen en de vorming van chloroplasten. Tevens is deze behulpzaam bij de Fe omzetting van FeO3 (Fe+++) naar FeO2 (Fe ++)
Molybdeen (Mo) 2,50%
Zonder molybdeen kan een plant niet groeien. Het element molybdeen is betrokken bij de vorming van diverse essentiële enzymen in de plant. Deze enzymen spelen een rol bij de eiwitvorming in de plant.

Zink (Zn) 0,6% (EDTA)
Zink is evenals de meeste andere spoorelementen, van betekenis voor de enzymreacties. Dit zijn allerlei omzettingen binnen de plant voor de stofwisselingsprocessen.
Maxi Mix-Spec. is een evenwichtige formulering van de noodzakelijke spoorelementen die nodig zijn bij waterculturen en inert groeimedia (bv. Steenwol, perlite, zand, etc.) ter bestrijding en/of voorkoming van gebrekziekten van deze elementen. Toediening door inmenging in de potgrond(30-50 gr per m3) of middels watergift/beregening.
Maxi Mix-Spec. is eveneens een ideale complete spoor elementen aanvulling aan vloeibare meststoffen bij de intensieve teelten in andere substraten.
Prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud. Afbeeldingen van producten kunnen afwijken van de op deze website genoemde specificaties. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. © 2004-2010 Handelsonderneming H.M. Veenman B.V.

H.M. Veenman B.V. Tel 010-5212480, fax 010-5213775, E-mail veenman@planet.nl, kvk haaglanden: 29045072,
BTW nr.: NL 09.000.41.03.b01