hit counter Mix Grow
Welkom.wie zijn wij?.Werking van Chelaten.product info.Contact.

SUPER ® SPOOR Maxi Mix-GROW

(ISO 9001 / 2000 – geproduceerd)

Sporen mix in Chelaatvorm ( EDTA)

 

Maxi Mix-GROW is een mini-granulaat

Maxi Mix-GROW  bevat spoorelementen in chelaatvorm,

stabiel binnen pH 4 - 8

Maxi Mix-GROW bevat de volgende spoor elementen:

 

Borium (B) 1,5%

Borium helpt bij het opbouwen van cellen, en zorgt voor het transport van de in het blad gevormde assimilaten

 

Koper (Cu) 0,9% (EDTA)

Koper speelt een rol bij verschillende stofwisselingsprocessen en bij de vorming van eiwitten.

 

IJzer (Fe) 1,1% (EDTA)

IJzer is een essentieel spoorelement, deze is mede verantwoordelijk voor de aanmaak van het bladgroen (chlorofyl.)

Is tevens een moleculaire bouwsteen van de enzymen die een rol spelen bij verscheidende omzettingsprocessen (oxidatie en reductiereacties)

 

Mangaan (Mn) 9,0% (EDTA)

Mangaan is een spoorelement dat als katalysator nodig is voor celmembranen en de vorming van chloroplasten. Zorgt voor de omzetting van Fe+++ (driewaardig) Fe++ (Tweewaardig)

 

Molybdeen (Mo) 0,5%

Zonder molybdeen kan een plant niet groeien. Het element molybdeen is betrokken bij de vorming van diverse essentiële enzymen in de plant. Deze enzymen spelen een rol bij de eiwitvorming in de plant.

 

Zink (Zn) 0,9% (EDTA)

Zink is evenals de meeste andere spoorelementen, van betekenis voor de enzymreacties. Dit zijn allerlei omzettingen binnen de plant voor de stofwisselingsprocessen.

 

Maxi Mix-GROW is een evenwichtige formulering van de noodzakelijke spoorelementen die nodig zijn bij waterculturen en inert groeimedia (bv. Steenwol, perlite, zand, etc.) ter bestrijding en/of voorkoming van gebrekziekten van deze elementen. Toediening door inmenging in de potgrond(30-50 gr per m3) of middels watergift / beregening. Mix-Spec) 2,50vorm (EDDHA /erancier.ed gesloten, op een droge plaats buiten bereik van kinderen en huisdieren.

 

Maxi Mix-GROW is eveneens een ideale complete spoor elementen aanvulling aan vloeibare meststoffen bij de intensieve teelten in andere substraten.

 

Maxi Mix-GROW bevat een laag Fe gehalte in verhouding tot Mn. (Correctie is mogelijk door bijv. Fe 95 (6%Fe) toe te voegen aan de oplossing)

 

Prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud. Afbeeldingen van producten kunnen afwijken van de op deze website genoemde specificaties. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. © 2004-2010 Handelsonderneming H.M. Veenman B.V.

H.M. Veenman B.V. Tel 010-5212480, fax 010-5213775, E-mail veenman@planet.nl, kvk haaglanden: 29045072,
BTW nr.: NL 09.000.41.03.b01