hit counter mg II
Welkom.wie zijn wij?.Werking van Chelaten.product info.Contact.
SUPER®SPOOR MAXI INNO-Mg ++ 6%
Biologische magnesiumchelaat
(garantie : minimaal 6% Mg ++)
SUPER ® SPOOR MAXI INNO-Mg:
Is een volledig in water oplosbaar magnesiumchelaat geschikt ter bestrijding van Mg gebrek in:  planten / veldgewassen / groenten / vruchtbomen / sierplanten / bomen / struiken / wijnbouw / golfbanen / sportvelden.

Een doorgaande werking wordt bereikt door bodembehandeling. Een lage dosis gebruiken als preventieve behandeling en grotere dosis kiezen bij een duidelijk chlorose beeld. Het goed los maken van de bodem versterkt de werking van het product.

SUPER ® SPOOR MAXI INNO-Mg is stabiel tussen pH 2,5 - 8

Breekt bij UV (daglicht) niet af!!

Toepassing in: substraat / hydrocultuur / kokos / grond en andere media.
Substraatteelt: hanteer het advies van uw teeltbegeleiding of volg de advisering van het P.P.O voor glastuinbouw te Naaldwijk.

Bij bladbesproeiing is een testbehandeling aanbevolen, in het bijzonder voor mengsels met andere producten. Het product is zeer goed mengbaar met meststoffen zonder ammonium.

SUPER ® SPOOR MAXI INNO-Mg spoelt (nagenoeg) niet uit. Blijft hierdoor bij overvloedige regen volledig behouden.
SUPER ® SPOOR MAXI INNO-Mg is een door de fabrikant gegarandeerde meststof en voldoet aan de wettelijke eisen. Bij Fe gebrek Biologisch SUPER ® SPOOR MAXI INNOFER  13% toevoegen.
Prijzen en specificaties zijn onder voorbehoud. Afbeeldingen van producten kunnen afwijken van de op deze website genoemde specificaties. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.
Typefouten en prijswijzigingen voorbehouden. © 2004-2010 Handelsonderneming H.M. Veenman B.V.

H.M. Veenman B.V. Tel 010-5212480, fax 010-5213775, E-mail veenman@planet.nl, kvk haaglanden: 29045072,
BTW nr.: NL 09.000.41.03.b01